Redo för spelning

Att gå upp på scenen för en spelning är alltid en nervkittlande känsla. Du vill känna dig maximalt säker på din förmåga att underhålla. Dessutom vill du säkert också känna att du ser bra ut. Det sista du vill behöva oroa dig för är till exempel att din hy är för glansig eller håret konstigt.

Preparationerna

Som musiker så börjar preparationerna med musiken tidigt naturligtvis. Till exempel att öva på alla nummer du kommer att spela och att se till så att ditt instrument är perfekt. Likaså måste du förbereda din look. Liksom du börjar tidigt innan en spelning med att öva på musiken kan du börja preparera tidigt för att se ditt bästa ut.

Det handlar om en bra rutin för hudvård till exempel. Det är något vi kan praktisera varje dag. Se till att hålla din hud ren och använd produkter som förbereder din hud för rampljuset. Alla som någon gång stått på en scen vet att det är varmt under de där ljusen. Det sliter på både huden och håret. Du behöver därför hudvårdsprodukter som ger huden näring både före och efter spelningen. Klicka här för att se intressanta lösningar som du kan inhandla direkt på nätet. Då får du också mer tid att öva på din musik istället.

Comments are closed.